Menu

Onze werkwijze in 9 stappen

1

Proficiat, u hebt besloten contact op te nemen met Bouwdrogers.com, uw specialist in bouwdroging. Wij zullen alles in het werk stellen om uw bouwdroging vlekkeloos te laten verlopen. Wat heb ik nodig voor uw oplossing op maat? De volgende parameters zijn belangrijk:

  • Het volume van het gebouw (online volumeberekening).
  • Is er reeds verwarming aanwezig?
  • In hoeveel ruimtes is het gebouw verdeeld?

Wanneer u twijfelt of u de juiste informatie doorgeeft, kan u altijd om advies vragen op 0476/20.41.56. Wij geven u met plezier een woordje uitleg.

2

U kan bestellen via email. of u kan uw bestelling natuurlijk ook steeds telefonisch doorgeven op 0476/20.41.56. De dingen die wij zeker van u moeten weten zijn:

  • Leveringsadres.
  • Telefoon- of GSM-nummer.
  • Gewenste leverperiode: voormiddag of namiddag.

3

Voor de bouwdroging dient er GEEN WAARBORG per bouwdroger betaald te worden.

4

Op de dag van levering, nemen wij 30 minuten vooraf telefonisch contact op om u het exacte tijdstip van levering mede te delen. Op deze manier hoeft u niet onnodig te staan wachten.

5

Eenmaal ter plaatse, wordt er een huurcontract opgemaakt en doen wij de volledige installatie van de bouwdrogers.

6

U hoeft vooral niet te beslissen hoe lang u de bouwdrogers wenst te huren. De minimum huurperiode bedraagt 14 dagen en daarna kan u de periode zelf bepalen naargelang de vordering van de droging.

7

Ophalingen gebeuren enkel op vastgelegde dagen per regio. De ophaling dient minimaal 1 dag vooraf worden bevestigd via fax of email. Bij de ophaling zelf maken wij ter plaatse een ophaalbon.

8

De factuur wordt nagestuurd.

9

Bouwdrogers.com is onderweg naar een volgende tevreden klant ...