Menu

Bouwdroger huren?

Bouwdroger huren? Proficiat! U bent aan het juiste adres.

Dat een nieuwbouwwoning enorme hoeveelheden bouwvocht bevat is een feit. Denken we nog maar aan pleisterwerk, metselwerk, regeninslag en uiteraard de chape. Indien u geen vertragingen met uw bouwproject wil oplopen doe dan een beroep op Bouwdrogers.com. Enkele voordelen…

Wij verzorgen gratis de levering en plaatsing van al de nodige professionele toestellen zoals ventilatoren, warmeluchtblazers, dieselverwarming, mazouttanks, warmeluchtblazers met thermostaat en verwarming met propaangas.

Enkele voordelen die een bouwdroger huren interessant maken.

  • Mocht u een bouwdroger huren dan heeft schimmelvorming geen overlevingskans meer. De relatieve luchtvochtigheid wordt naar beneden gehaald en de bacteriĆ«le schimmels zullen zich niet meer kunnen manifesteren.
  • Gaat u een bouwdroger huren of denkt u aan bouwdroging te kunnen doen door enkel te verwarmen? Het antwoord is simpel, indien u enkel zou gaan verwarmen dan dient u alle ramen open te laten om de warme vochtige lucht te kunnen verwijderen. Met als gevolg dat er terug koude vochtige buitenlucht in uw gebouw binnenkomt = bevochtigen.
  • U begrijpt als geen ander dat deze manier van droging torenhoge stookkosten met zich zal meebrengen en alles behalve efficiĆ«nt is.
  • Laten we ook rekening houden met het milieu en bestel uw bouwdroger bij bouwdroger.be.
  • Een bouwdroger huren bij onze firma en wij verzekeren u dat we met een minimum aan stook en energie kosten een verbluffend resultaat zullen neerzetten.

Vertrouw op ons professioneel advies inzake bouwdroging.

Indien u van plan bent een bouwdroger te gaan huren, weet dan dat je de droogtijd nog kunt gaan verkorten door ventilatoren en/of elektrische kachels bij te plaatsen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij expert in de vochtproblematiek. Onze firma stel de beste bouwdrogers ter beschikking en uiteraard zorgen wij voor een professionele begeleiding bij uw bouwdroging.

Bouwdrogers te huur. Toestellen om uw gebouw snel te drogen.