Menu

Waterschade

Wat te doen met waterschade?

Het zal u maar gebeuren. Een gesprongen waterleiding, een lek in het dak of zelfs een heuse overstroming. Het gevolg is doorgaans hetzelfde: waterschade! Het ganse huis onder water en de vochtigheid kruipt werkelijk overal. Gelukkig kunnen wij van bouwdroger.be u ook hiermee uit de nood helpen.

De term ‘waterschade’ wordt vaak nogal ruim gebruikt. Best is duidelijk te maken wat er precies allemaal onder verstaan kan worden. Zo zijn er uiteraard verschillende vormen van waterschade. Gaande van een lek in het dak tot een verstopte riolering. Maar je hebt ook verschillende oorzaken: stormschade, dijkbreuk, fout in de constructie van uw huis,…

Afhankelijk van waar de oorzaak ligt, kan u zien of de bepaalde vorm van waterschade te recupereren valt en bij wie. De meeste vormen van storm- en waterschade zijn inmiddels mee opgenomen in de brandverzekering van uw huis. Indien u hiervan echter niet zeker bent, informeert u zich best even bij u verzekeringsagent.

Wanneer u het slachtoffer wordt van waterschade kan u best zo snel mogelijk een bevoegd vakman contacteren om de omvang van de schade op te meten. Door middel van gespecialiseerde testen zullen zij u een duidelijk beeld kunnen schetsen van wat er u te doen staat.

Eens de omvang van de waterschade werd vastgesteld door een expert, kan u een beroep doen op bouwdroger.be. Wij hebben namelijk voor elke type droging het juiste antwoord klaar (pompen, ontvochtigers, professionele drogers,…) Onze professionele medewerkers geven u graag een overzicht van alle mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Wacht dus niet tot het water u aan de lippen staat en doe vandaag nog een beroep op bouwdroger.be om opgelopen waterschade zo snel mogelijk te verhelpen.