Menu

Bouwdrogers huren

Wij werken enkel met nieuwe zeer recente Bouwdrogers. Bij elke verhuur worden onze bouwdrogers volledig nagekeken en getest vooraleer deze het magazijn mogen verlaten.

Weet je niet zeker wat er nodig is voor jouw project?

Onze configurator helpt je verder!

 • Bouwdroger DF 800 (gratis levering)

  Tot 150 liter water per dag ontvochtigingscapaciteit

  Zeer belangrijk ; luchtverplaatsing van 940m3/u.

  Gemiddeld verbruik 1,3 kw/u.

  Een bouwdroger DF800 kan je niet vergelijken met andere toestellen verkrijgbaar op de markt. Door onze hoge klanttevredenheid besloten we enkel met toestellen van DRY FAST te werken.

  Als u werkelijk op een energie-zuinige manier uw gebouw wenst te drogen dan bent u hier aan het juiste adres.

  De goedkoopste in België! Vraag een offerte aan
 • Bouwdroger DF600 (gratis levering)

  Tot 125 liter water per dag ontvochtigingscapaciteit

  Voor ruimten tot 600 m³.

  Zeer belangrijk ; luchtverplaatsing van 710m3/h.

  Gemiddeld verbruik 1kw/u.

  De goedkoopste in België! Vraag een offerte aan
 • Bouwdroger DF 400 (gratis levering)

  Deze intern geheel vernieuwde, middelgrote Dryfast ontvochtiger wordt veel in de waterschademarkt ingezet en als bouwdroger voor het drogen van appartementen. De DF 400 is geschikt voor ruimten tot circa 400 m³. Deze bouwdroger is voorzien van een zeer efficiënte Mitsubishi roterende compressor en kan zowel verticaal als horizontaal vervoerd worden en direct worden aangezet. De nieuwe DF 400 onderscheidt zich samen met zijn grotere broer de DF 800 door de onvergelijkbaar hoge ontvochtigingscapaciteit, vooral ook bij lagere temperaturen. Deze bouwdroger is de opvolger van de Dryfast DF 300 H, die ook wordt aangeboden met de type aanduidingen: FD30, DH35 en TTK300. Standaard met urenteller. Optioneel leverbaar met hygrostaat en condenswaterpomp.

  De goedkoopste in België! Vraag een offerte aan

Acties en prijzen

Bij het huren van meerdere toestellen geniet u van een extra korting.

 • Brons

  10% korting

  1 bouwdroger

  +

  1 ventilator

  of

  1 kachel

  Offerte aanvraag

 • Zilver

  20% korting

  1 bouwdroger

  +

  2 ventilators

  of

  2 kachels

  Offerte aanvraag

 • Goud

  35% korting

  2 bouwdrogers

  +

  2 ventilators

  +

  2 kachels

  Offerte aanvraag

 • Op maat voor jou

  Weet je niet goed wat er juist nodig is voor jouw project?

  Gebruik de configurator en wij helpen je verder!
  Configurator

Super kortingen geldig bij huurperiode van 4 weken. Onze service: gratis levering, plaatsing alle nodige verlengsnoeren en automatische waterafvoer voor de bouwdrogers. Gratis vochtmeting bij afhaling.

Deze actie is geldig tot 17 april 2017 en niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Het optimaliseren van de ontvochtigingscapaciteit!

Bouwdrogen in combinatie met verwarming:

Hoe hoger de kamertemperatuur, hoe korter de droogtijd. Gebruikt u ontvochtigers in combinatie met kachels, dan mag u de kachel niet te dicht bij de ontvochtiger opstellen. De bouwontvochtiger kan immers de droge, warme lucht van de kachel aanzuigen, waardoor het rendement sterk zou dalen.

OPGELET:
Bij het inzetten van gaskachels wordt veel vocht geproduceerd. Bij verbranding van 1 liter gas komt 0,78 liter water vrij. Daarnaast kunnen de vrijgekomen verbrandingsgassen vers stucwerk verkleuren. Het hoeft bovendien geen betoog dat het gevaarlijk en ongezond is om te werken in een ruimte waar verbrandingsgassen vrijkomen.

Daarom verkiezen wij electrische kachels of, indien er te weinig elektriciteit op de werf aanwezig is een direct gestookte verwarming op ontgeurde petroleum. Deze warmeluchtblazer (met een vermogen van 44Kw) werkt gewoon op 220v (kostprijs € 8/dag) en wordt standaard aangeleverd met een thermostaat zodat u geen druppel petroleum te veel zal gaan verbruiken. Indien gewenst leveren wij samen met dit warmtekanon enkele bidons ontgeurde petroleum bij u op de werf.

Enkele nuttige tips :

Voor een nog effectievere droging raden we u aan ontvochtigers in combinatie met ventilatoren te gebruiken:

 • Door de sterke luchtbeweging verdampt het water sneller.
 • Door de hoge luchtsnelheid langs het te drogen oppervlak kan het water dat uit de capillaire openingen van het materiaal komt, sneller verdampen. Enkel de waterdamp kan door de ontvochtiger uit de lucht gehaald worden.

OPGELET:
Laat de ventilator steeds langs het te drogen oppervlak blazen en nooit er rechtstreeks op. Ook hoeken en moeilijk bereikbare ruimten met weinig luchtcirculatie verdienen uw extra aandacht.