Menu

Vochtige muren

Het is om de muren van op te lopen

Hoe u het ook draait of keert, uw gezondheid blijft het hoogste goed. Allemaal doen we ons best om de risico’s op ziek worden zoveel mogelijk in te perken. Maar soms zitten die risico’s ook op plaatsen waar we ze niet verwachten: in de muren! Meer bepaald in vochtige muren.

Vochtige muren zijn een regelrechte aanslag op uw gezondheid! Zeker in de koudere periodes van het jaar. Vochtige muren zorgen immers voor een sterke vermindering van uw warmte-isolatie. Bovendien zijn vochtige muren ook nog eens de ideale leefruimte voor allerlei schimmels, zwammen en insecten.

Daar komt nog bij dat vochtige muren zullen zorgen voor verwering en zelfs vernietiging van uw metselwerk. En ook andere bouwmaterialen (schrijnwerk, metalen,…) kunnen ernstig aangetast worden. Zowel in uitzicht (vochtige plekken, schimmels,…) als in stevigheid.

Symptomen

Vaak voorkomende symptomen van vochtige muren zijn de volgende: pleister- of verflagen die afbladderen of verkruimelen; losse of gebroken plinten; loslatend behang en vochtvlekken op de muren; schimmels die zich beginnen hechten aan de achterkant van meubels of zelfs op kleren en tenslotte ook de kenmerkende muffe geur die in vochtige plaatsen aanwezig is.

Redenen genoeg dus om ervoor te zorgen dat uw vochtige muren zo snel mogelijk terug gedroogd raken en hier kunnen wij van Bouwdroger.be u mee helpen. Wij zorgen ervoor dat uw vochtige muren binnen afzienbare tijd weer helemaal mooi droog zijn.

Bovendien verzorgen wij geheel gratis een vochtmeting bij u thuis en voeren wij na vier weken droging ook steevast nog een controle op de vordering van de droging uit. Zorg dus dat u niet de muren hoeft op te lopen van uw vochtige muren, maar contacteer ons vandaag nog om het probleem snel en efficiƫnt voor u op te lossen!