Menu

Een gaskanon huren

Een gaskanon huren

Er zijn twee verschillende soorten gas waarop een gaskanon kan werken, namelijk propaan, butaan. We hebben verschillende sterkten en modellen eventueel geschakeld met een thermostaat. Om een gaskanon te huren bent u bij ons aan het juiste adres.

Gaskanons zijn ideaal voor particuliere woningen ook de industrie, markt, hallen, buiten projecten en voor het drogen van bouwwerken kunnen onze gaskanons in aanmerking komen. Ze zijn steeds voorzien van piĆ«zo – onsteking en een thermokoppel. Een thermokoppel zorgt ervoor dat bij het uitgaan van het kanon de gastoevoer wordt geblokkeerd. Bij oververhitting of stuw hitte door omstandigheden, zal het toestel ook automatisch uitschakelen om gevaar te vermijden door de beveiligde thermostaat. De warmtecapaciteit is steeds instelbaar en is vrijwel reukloos. Zorg wel voor voldoende ventilatie als je het gaskanon in werking stelt. Er zijn gaskanons beschikbaar van 20 kW, 40 kW en 60 kW.

Als je een gaskanon huurt, zit er ook steeds een gasslang, koppeling en gasdrukregelaar bij. Tevens kan je ook propaan, butaan bestellen bij ons zodat je het toestel direct bij plaatsing van start kan laten gaan. De brandstof zit niet in de huurprijs meegerekend, dit wordt dan nadien apart aangerekend. Als je de beslissing neemt om een gastkanon te huren wordt het gratis geplaatst en krijg je voldoende uitleg over de werking.